BŐRHIBÁK a péniszen

Mi fiúk, majdnem mindig problémát csinálunk abból, ha valami nem úgy néz ki, mint azt szeretnénk. A legkényesebbek természetesen a saját nemi szerveink megjelenésére vagyunk,…
“– JAAAJ, MIT FOG MAJD MAJD HOZZÁSZÓLNI, A BARÁTNŐM?” ((:-o
Abban az esetben, ha a barátnőd téged szeret jobban, és nem a farkadat, akkor nem számít. Akkor az fog számítani inkább, hogy neked örömet szerezzen, nem pedig az, hogy hogy néz ki a farkad!

Vannak azonban olyan problémák, amelyek összezavarhatnak bennünket, általában tudatlanságból, nem megfelelő tájékozottságból fakadóan. Mit teszel ilyenkor?
1 - Kétségbe esel és a frászba kergeted magad?
“– JAAJ ISTENEM, MEGHALOK A SZÉGYENTŐŐŐL!!!”  :-o
2 - Nem teszel semmit, csak némán szenvedsz magadban évekig, évtizedekig, remélve, hogy egy lány sem akar beléd szerelmes lenni?
X - Segítséget kérsz olyanoktól, akik tudják is, mit beszélnek!?
Ilyen személy le7 pl. az orvos, de ilyeneknek törekszünk mi is itt a fityma.net-en lenni.

Az egyik ilyen problémacsoport a pénisz bőrén lévő elváltozások jelentkezése, amelyek általában a serdülőkor után kezdenek el jelentkezni. Miről is beszélünk?
Olyan bőrproblémákról, amelyek rendellenességnek tűnhetnek, mégsem azok, hanem teljesen ártalmatlanok. Nézzük mik is lehetnek ilyenek!?

> Fordyce-pöttyök a pénisz bőrén
> PPP-k, azaz Pöttynyi PéniszPapulák
> Pigmentációs zavarok (eltérő bőrszínek) a hímvesszőn (>>később)

Amelyről többet szeretnél megtudni, klikkelj rá bátran és ne ijedj meg! ;-)

Létrehozva: 2014. 10. 18., 20:07

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

…ha nincs, aki segít, amikor gond van a péniszeddel, fitymáddal! ☺ » Fitymaszűkület, rövid fitymafék, fityma letapadás, fitymatágítás, LS, Lichen Sclerosus, hypospadiasis,… | Nem ciki beszélni róla! Kérdezz bátran! Hasznos tanácsok fiúknak és férfiaknak, pároknak, fiús szülőknek és MINDENKINEK!