Kérdésed van?

Creative Commons Licenc

Kedves Segélykérő!

KÉRÜNK TÉGED, A SAJÁT ÉRDEKEDBEN
FIGYELMESEN OLVASD VÉGIG AZ ALÁBB LEÍRTAKAT,
MIELŐTT ELKEZDENÉD A LENTI MEZŐKET KITÖLTENI!
(Ez kb. 3-5 perc. Legyen ennyi időd, ha fontos neked, hogy válaszoljunk!)

 

Megértésedet köszönjük.

 

___________________________________


Ez a topik arra szolgál, hogy megszólíts bennünket, és feltehesd kérdéseidet, vagy ha segítségre van szükséged, akkor ezt itt megtehesd. Célunk, hogy értéket teremtsünk, megszüntessük az értelmetlen tabukat, és megtanítsunk téged is arra, hogy ki tudd fejezni érzéseidet, érzelmeidet, félelmeidet, le merd írni, s ha kell, el merd mondani “gáznak” vagy “cikinek” tartott problémá(i)dat, az(oka)t  fel merd vállalni önmagad előtt (is).

Segítséget csak erre specifikus oldalakon kérj!
A kérdezős internetes közösségi 
oldalak, fórumok tanácsai
ÖNVESZÉLYESEK LEHETNEK!

Keresünk minden olyan személyt,…
> aki kényes természetű problémájában valóban segítségre szorul, de nem biztos a dolgában, ezért nem mer lépni, mert nem tudja merre induljon és mit tegyen!?
> aki össze van zavarodva, ártani viszont nem akar magának, aki nem éri be az internetes fórumokon terjengő bizonytalan eredetű és kimenetelű, ellenőrizetlen információkkal, hanem valódi és biztonságos megoldásokat akar!

IRÁNYÍTSD IDE testvéredet, barátodat, osztálytársadat, kollégádat, fiadat…(stb.), ha tudod róla, hogy gondja van, megakadt, és fél, emiatt nem mer szólni senkinek se róla!

A fórumokon kapott ártalmatlannak hihető, könnyű és gyors otthoni eredményekkel kecsegtető ellenőrizetlen tanácsokkal, praktikákkal NE PRÓBÁLKOZZON, mert könnyen és gyorsan kárt tehet magában, valamint a sürgősségi ambulanciára, sebészetre juttathatja magát!

Oldalunkkal arra törekszünk, hogy te & az a szeretted, akinek segítséget kérsz jól járj(on), de ehhez te és ő is kelleni fog, s persze az is, hogy megbízz(atok) bennünk!

Éppen ezért trollkodásra, szórakozásra ne használj segélykérő oldalt!!!

Mi szeretnénk segíteni, mégha legbelül félve is fogsz neki a lenti mezők kitöltéséhez így kezdetben. Azonban ezt nem orvosként tesszük, noha tanácsadónk rendelkezik egészségügyi végzettséggel.
Amennyiben ezt nem tudod elfogadni, sőt, fenntartásokat, kifogásokat kreálsz magadnak, ami miatt nem szándékozol őszintének lenni velünk, úgy már most megkérünk, hogy: NE ÍRJ nekünk!

CSAK AKKOR KÉRJ TŐLÜNK SEGÍTSÉGET, HA…
> KELLŐEN ELSZÁNTAD MAGAD A VELÜNK VALÓ EGYÜTTMŰKÖDÉSRE!
> AMIBEN KÖZÖSEN MEGEGYEZÜNK, HOGY ELVÁLLALOD, AZT IDŐBEN ÉS MARADÉKTALANUL MEGTESZED!
(“Ha nem té’sz, mit óhajtsz?”)

*   *   *

Mielőtt írsz, KÉSZÍTSD FEL MAGAD arra, hogy a kapcsolatfelvétellel megteszed az első lépést a megoldásra vezető úton, és ez nem biztos, hogy kellemes lesz számodra, hisz olyan dolgok is szóba kerülhetnek majd, melyekről nem szívesen beszélnél, ill. szembesülnél! A te problémád is egyéni, ezért a többieknek javasolt megoldás nem biztos, hogy nálad is beválna, éppen ezért fontos, hogy így kezeljük a te esetedet is: EGYÉNILEG.

Azt viszont tudd előre, hogy segíteni lehessen neked, minden kétséget kizáróan meg kell értenünk a problémá(i)dat, melyekkel felkerestél, legyen az testi, akár lelki is. Ezeket neked kell majd tabuk nélkül, részletesen szemléltetned nekünk!  Erre a következő lehetőségek állnak rendelkezésedre az alábbi sorrendben:

→ előre meghatározott szempontok szerinti fényképes- ill. videóanyagküldés,
→ hanghívás,
→ személyes konzultáció, vizsgálat.

Természetesen semmi nem kötelező, de igencsak megfontolandó, mivel az eddigi tapasztalatok tükrében a fenti módok az esetek többségében igencsak szükségesnek bizonyultak. Te is tudod, az orvosnál is sor kerül ezekre, csak ott közvetlenül face2face. Mi itt az internet segítségével csak közvetett módon tudunk tájékozódni, ezt kérjük, értsd meg és fogadd el!

EZEN MÓDOK HASZNÁLATA NÉLKÜL NEM VALÓSZÍNŰ, HOGY FOGUNK TUDNI SEGÍTSÉGET NYÚJTANI NEKED / NEKTEK!
Muszáj félretenni belső bizonytalanságainkat, félelmeinket, és a megoldásra koncentrálni, annak érdekében pedig MINDENT MEGTENNI, hisz ezzel nagyban meg- ill. felgyorsíthatod a megoldási folyamatot, amibe közös erővel belefogunk!

A bizalom jegyében mi titoktartást vállaltunk, éppen ezért a köztünk elinduló kommunikációt, adat- és infócserét illetően a diszkréció téged is kötelez!
Mit is jelent ez?
Értelemszerűen ‒ ahogy azt már az oldalunkra belépéskor is olvashattad ‒ az általad megadott ill. küldött adatokat, képi és videóanyagokat diszkréten, bizalmasan kezeljük, azokat a te (18 éves korod betöltéséig szülőd/gondviselőd) beleegyezésed, jóváhagyásod nélkül senkinek nem adjuk ki és nem tesszük közzé. Válaszunkat, valamint a tőlünk kapott információs anyagokat ellenben nem mutathatod meg másoknak anélkül, hogy azt mi előzőleg jóváhagytuk volna!

Megértésedet ismételten köszönjük!

*   *   *

Kérdezni nyugodtan kérdezhetsz bármivel kapcsolatban, de ha segítségünkre is szeretnél számítani, úgy az alábbiakat vedd figyelembe!
(‒14): _ Ha 14 éven aluli vagy, azt tudnod kell, hogy valamelyik szülőd/gondviselőd beleegyezése mindenképpen szükséges ahhoz, hogy bármilyen segítséget kezdeményezhessünk. Ha okkal nem mered bevonni szülődet/gondviselődet, mégis segítségre van szükséged, SZÓLJ! Megtaláljuk a módját, hogyan tudunk segíteni! :-)
(‒18): _ Ha 18 év alatti vagy, akkor együttműködhetsz velünk a szüleid tudta nélkül is, azonban azt tudd, hogy bármilyen orvosi beavatkozás szülői beleegyezéshez kötött!
Ezen esetekben mérlegelendő a szülőd/gondviselőd, mint 3. fél beavatása!

(SZÜLŐ VAGY? // PÁROD, BARÁTOD ill. BARÁTNŐD IS TUD ARRÓL, HOGY MEGKERESTÉL MINKET? ):
_ Rengeteg probléma keletkezett már CSAK ABBÓL, hogy az egyik szülő nagyon bízik bennünk, és szeretné igénybe venni segítségünket, a másik szülő  vmint élettárs, legjobb barát, apuka/anyuka…stb. meg duzzog, hogy ő mennyire nem. A szülők ill. a szerelmespár nézetkülönbsége pedig ránk vetül ki, DE A KÖZÖSEN NEVELT GYERMEKEN, vagy A KAPCSOLATUKON CSATTAN! ((:-o

Amennyiben az érintett esetében a felelősséget más (is) viseli, vagy mást is beavattál abba, hogy megkerestél bennünket, és a segítségünket kérted, de ő…  (azaz a családod, barátnőd, legjobb barátod >> továbbiakban: “Hozzátartozó”) …ellenzi a velünk való együttműködésedet, miközben te nagyon szeretnéd azt, úgy kérlek, a Hozzátartozódnak tedd fel az alábbi kérdéseket:
> Ismered az oldalt? Beszéltél legalább 1x az itt tevékenykedő segítőkkel?
___ Ha NEM, hajlandó vagy rá?
_____ Ha nem vagy rá hajlandó, akkor miért nem vagy rá hajlandó?
_____ Ha nem vagy rá hajlandó, de azért állítod, hogy úgy van, amint azt te hiszed, honnan veszed ezt anélkül, hogy beszéltél volna az oldalon segítők valamelyikével? Akkor mi alapján állítod mindazt, amit állítasz? Honnan tudod, hogy itt nem tudnak segíteni a gyermekednek/barátodnak?
> Akarod, hogy a gyerek/barátod rendbe jöjjön?
___ Akarsz tenni is azért, hogy a gyerek/barátod rendbe jöjjön?
___ Ha a párod, exed, barátod így döntött, hogy szeretné a mi segítségünket igénybe venni, tudod támogatni ebben?
_____ Akarod is támogatni ebben?
> El tudod fogadni, hogy külső segítségre van most szüksége a fiadnak/barátodnak?
___ Ha nem tudod elfogadni, miért nem tudod elfogadni?
___ Ha nem tudod elfogadni, milyen esetben tudnád mégis elfogadni?

 Amennyiben a Segélykérő fél kitart amellett, hogy számít a segítségünkre, de a Hozzátartozó nem kívánja őt támogatni ebben, és nem sikerül dűlőre jutni, a hogyantovábbot illetően, úgy két dolog mérlegelendő,…
1.) A Hozzátartozó hogyan kívánja megoldani a segélykérő problémáját úgy, hogy azzal a Segélykérőnek necsak a jogos érdeklét tudja maradéktalanul képviselni, de a tetszését is elnyerje?
2.) Ha Hozzátartozó nem tud olyan módot találni, amely minden szempontból megfelel a Segélykérőnek, úgy kérdezze meg magától: Nem-e lenne jobb, ha inkább megtanulná tiszteletben tartani Segélykérő döntését, és abban segíteni neki, vagy néma csendben kiszállni a probléma kezeléséből, és ráhagyni a dolgot anélkül, hogy akadályozni akarná őt a velünk való együttműködésben azzal, hogy…
> lebeszélné rólunk?
> telebeszélné a fejét a saját félelmeivel és bizalmatlanságaival?
> mindenféle akadályokat gördít az együttműködésünk útjába?
> eltiltja tőlünk, megfenyegeti, esetleg megzsarolja a Segélykérőt?
(Sajnos ezek mindegyike megtörtént példa. Az eltiltás, fenyegetés, zsarolás eredménye SEMMILYEN ESETBEN NEM SZOLGÁLJA a Segélykérő, valamint az ő képviseltjének érdekeit! Ők évekkel később már nem egyszer bukkantak fel látóköreinkben ismét! Volt köztük gyermek is , aki a 18. életévének betöltése után visszajött, csak sokkal depressziósabb állapotban borult ki nekünk! Mi ezt szeretnénk elkerülni! Mert mindenki legyen azzal tisztában, hogy akire rá próbálná erőltetni félelmeit, akaratát, őneki ezzel nem segít, ellenben egy életre szóló gátlás kialakulását eredményezheti benne!)

———————————————————————————————————

Alább egy kérdezésre ill. segélykérésre alkalmas adatlapot találsz.
Kérjük, hogy a kitöltés során az alábbiakat tartsd szem előtt:

<!> CSAK KOMOLY szándékkal, VALÓDI kérdéssel ill. segélykéréssel töltsd ki az adatlapot!
<!> Kérjük, VALÓS adataidat add meg! 
Azaz ne kamuzz, ha azt szeretnéd, hogy mi se kamuzzunk! Az ÁLNEVEKET, szándékos félrefogalmazásokat azonnal kiszűrjük, és ezzel el is vágtad magad a segítségtől! Ugye TE SEM SZERETNÉD EZT?
De ha te őszinte leszel velünk, úgy cserébe viszont mi is őszinték leszünk veled!
Jó, tudjuk, hogy ez számodra lehet szokatlannak tűnik, mert a NAGYBETŰS ÉLET éppen a bizalmatlanságra kényszerít, de nálunk így, azaz nyílt lapokkal működnek a dolgok, mert kamuproblémákat nem fog tudni senki sem megoldani, csak ha arról a valóságot mondod! :-) )
<!> A kért adatokat PONTOSAN add meg!
Pontatlan adatbevitel esetén jó esetben adminisztrátorunk figyelmeztetést küld neked a hibádról, rosszabb esetben nem fogunk válasszal megtisztelni, hisz te sem tiszteltél meg azzal, hogy figyeltél a kérésünkre!
<!> ÜGYELJ a helyesírásra, és a törekedj az értelmezhetőségre!
Szedd össze a gondolataidat és tördeld szét az egymástól eltérő részeit írásodnak, ahogy azt tesszük mi is! :-) (szóköz, ENTER-t használj!)
Ha erre nem figyelsz oda, mi nem fogunk szenvedni olvashatatlanulfogalmazottésbenemtördelt üzeneteddel! Jobb esetben adminisztrátorunk visszakérdez, hogy ez most mi volt, és pontosításra fog kérni, rosszabb esetben pedig nem fogunk válasszal megtisztelni, hisz te sem tiszteltél meg azzal, hogy figyeltél a kérésünkre, leveledet viszont azonnal töröljük!

<!> Ha a kitöltés során úgy érzed, hogy valamit “inkább” elsumákolnál, elhallgatnál előlünk, vagy úgy érzed, óvatosságból nem adnál meg, úgy még most kérünk, NE ÍRJ NEKÜNK! SZAKÍTSD MEG A BEVITELT, ÉS KERESS MÁS SEGÍTSÉGET, mert nem mondod ki ugyan, de úgy érzed, nem kívánsz velünk teljesen őszintének lenni, együttműködni!
Csak akkor folytasd a levélírást, ha a saját érdekedben felül tudsz kerekedni önmagadon, gátlásaidon és a félelmeiden, és őszinte leszel hozzánk, ami a te érdeked is egyben!

Köszönjük, ha ezekre odafigyelsz! :-)

———————————————————————————————————
Így töltsd ki az adatlapot:
A sárga rubrikába kattintva a benne lévő instrukció eltűnik, és gépelhetsz.

> 1.) Keresztneved a családineved monogrammjával /perjel/  “becenév”, amin szólíthatunk.
Pl.: Sz. Péter / “Peti”
> 2.) Életkorod.
> 3.) A településed neve, ahová valósi vagy.
(Ez a mező nekünk statisztikai célokat szolgál. Minket csak a településed neve érdekel, semmi más. :-) Viszont ismételten megkérünk, amennyiben valódi segítséget kérsz tőlünk, tisztelj meg bennünket azzal, hogy nem kamuzol, és nem szándékosan csak országot, megyét, régiót, vagy közeli várost adsz meg, de nem is “Belföld”/”Külföld”-et! Köszönjük!)

MINTÁK:
→ Budapest (3. ker.)
!   _ Budapest után kérjük, zárójelben add meg kerületedet is arab számmal!
→ Csót
→ Pozsony / Bratislava (SVK),
→ Sepsiszentgyörgy / Sfântu Gheorghe (ROM),
‼ _ Ha nem Magyarországról írsz, akkor a településed magyar neve után /perjellel/ elválasztva írd oda a településed országodban használt nevét, majd (zárójelben) országod háromkarakterű olimpiai kódját is!
→ Las Vegas (NV / USA)
!‼ _ Ha az Egyesült Államok területén élsz > a> Településed neve /zárójel/ állam kódja /perjel/ USA /zárójel bezár/!

> 4.) Általad leellenőrzött e-mail-cím, amire válaszolhatunk neked.
(Nézd meg a “SPAM” mappádat is, hátha oda rakta válaszmailünket a levelezőkliensed!)

KT Figyelem! (Egyéb veszély) _200x175FONTOS!!!

A RENDSZER NEM KÜLD NEKED VISSZAJELZÉST AZ EMAIL-CÍMEDRE ARRÓL, HOGY ITT ÍRTÁL NEKÜNK, ÉS AZ ÜZENETED ELMENT, ILLETVE HOGY AZT MEGKAPTUK!

Biztonsági okokból azon, minket 2016. jan. 1-je után újonnan megkereső segélykérőknek NEM ÁLL MÓDUNKBAN VÁLASZMAILT KÜLDENI, akik az alábbi leveleződomainek valamelyikét használják:
________@freemail.hu
 ________@nincsmail.hu
Ne adj meg ilyen email-címet nekünk, amiben az iméntiek valamelyike szerepel, mert ezek megbízhatatlansága miatt ezekre NEM FOGUNK TUDNI VÁLASZOLNI NEKED, s az ilyen címről küldött leveled is automatikusan törlésre kerül!
Kérünk, KIZÁRÓLAG VALÓDI, MEGBÍZHATÓAN MŰKÖDŐ CÍMET ADJ MEG, olyat, amelyeket nem az iménti levelezőfelületeken nyitottál, és ahol előzőleg te magad is, még az itteni adatlap kitöltésének megkezdése előt
t meggyőződtél arról, hogy oda meg is érkezik, ha küldenek neked emailt, és a válaszlevelünk fogadására is rendelkezel elég üres tárhellyel hogy ne a postadémon köszönjön nekünk vissza!

Megértésedet köszönjük!

> 5.) Melléklet (csatolmány) feltöltése a problémáról, ha az látható:
Elfogadott fájlkiterjesztések:

► fotó — jpg; gif; png 
► videó — avi; mpg; mp4; wmv

> 6.) Tedd fel kérdésedet, vagy írd meg, milyen problémában kéred a segítségünket!? :-)

__________________________________________________________________

>>>   AZ   ADATLAP   <<<

 
Köszönjük bizalmadat, amivel megtisztelsz bennünket! :-)

 

Creative Commons Licenc

*   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *

KT Figyelem! (Egyéb veszély) _kék _50x44   HA NEM ÉRKEZIK VÁLASZ TŐLÜNK…:
Nem szándékosan, de sajna megeshet…

A menüpontok működését csapatunk technikai stábja rendszeresen ellenőrzi. Hála nektek, kedves Érdeklődők ill. Segélykérők, naponta megtapasztalhatjuk, hogy a rendszer jól működik! :-)
De mint mindennél, úgy itt is előfordulhat, hogy valami váratlanul meghibásodik, éppen ezért, ha 3 nappal a leveled elküldése után sem kapsz tőlünk választ, úgy hogy nem freemail-es vagy nincsmail-es válaszcímet adtál meg, és még a SPAM-mappádba sem jött tőlünk semmi, úgy kérjük ismételd meg a leveledet felénk, de egy MÁSIK e-mail-címről!

TIPP: A rendszer a már egyszer bevitt levelet csak továbbítja, de nem menti el. Ezért javasoljuk, hogy mielőtt elküldöd leveledet nekünk az oldalról, készíts róla magadnak egy Jegyzettömb- / WordPAD-fájlban biztonsági másolatot is, és akkor csak elég visszamásolnod, amit írtál nekünk! 

Ha 3 nap után sem érkezne válasz, vagy amennyiben a problémád SÜRGŐS természetű, úgy hibabejelentést >> ide kattintva tehetsz! Utóbbi esetben indokold meg, miért sürgős a problémád, mert ha ki próbálod játszani a szabályokat, úgy 3 napon belül garantáltan nem kapsz választ!

Ezért kérünk, működj velünk már kezdettől fogva együtt, akkor mi is szívesen válaszolunk neked, és így gyorsabb az ügyed menete is! :-)

 

Köszönjük megértésedet, együttműködésedet! :-)
Üdvözlettel:   A  Fityma.NET csapata

Creative Commons Licenc

Frissítve : 2016. január 1., 17:44

__________________________________________________________________

A FITYMA.NET weboldal teljes egészében a Creative Commons Nevezd meg! – Ne add el! – Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licensze alatt áll.

Mielőtt kimásolnál, beszúrnál, felhasználnál bármit is az oldal tartalmából, tájékozódj, mit tartalmaz ez, mert ellenkező esetben a felhasználás jogát megvonhatjuk tőled, és a helytől, ahová beszúrod! Megértésedet köszönjük!

Creative Commons Licenc

…ha nincs, aki segít, amikor gond van a péniszeddel, fitymáddal! ☺ » Fitymaszűkület, rövid fitymafék, fityma letapadás, fitymatágítás, LS, Lichen Sclerosus, hypospadiasis,… | Nem ciki beszélni róla! Kérdezz bátran! Hasznos tanácsok fiúknak és férfiaknak, pároknak, fiús szülőknek és MINDENKINEK!