Kérdőív

Kedves Segélykérők!

Ide hamarosan segélykérő kérdőívek kerülnek elhelyezésre tematikusan. Addig, amíg ezen törekvésünk megvalósul, kérjük, segítség kérése céljából használjátok a minden topikoldal legalján lévő menüben elhelyezett >> KÉRDÉSED VAN? menüpontot, ahol kérjük mindent pontosan adjatok meg, ellenkező esetben mi sem tudunk segíteni, ezért nem is fogunk válaszolni! Segítséget akkor kérj, ha kész vagy tenni is érte!
A menüpontok működését csapatunk technikai stábja rendszeresen ellenőrzi. Hála nektek, naponta megtapasztaljuk, hogy a rendszer jól működik! :-)
De mint mindennél, úgy itt is előfordulhat, hogy valami váratlanul meghibásodik, éppen ezért, ha 3 nappal a leveled elküldése után sem kapsz tőlünk választ, és még a SPAM-mappádba sem érkezett semmi, úgy kérjük ismételd meg a leveledet felénk! 

Javasoljuk, hogy mielőtt elküldöd leveledet nekünk, készíts róla magadnakKT Figyelem! (Egyéb veszély) _kék _50x44
egy Jegyzettömb/WordPAD-fájlban biztonsági másolatot is, és akkor csak elég visszamásolnod, amít írtál nekünk!

Ha azután sem érkezne válasz, vagy problémád SÜRGŐS természetű, úgy hibabejelentést >> ide kattintva tehetsz!
A szabályokat kérünk, ne játszd ki, akkor mi is válaszolunk neked, és így gyorsabb az ügyed menete is! :-)

Köszönjük megértésedet, együttműködésedet! :-)

Üdvözlettel:   A FITYMA.net csapata

*   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *   *

feltöltés alatt

Ezt az oldalt hamarosan fejlesztjük, addig szíves türelmedet kérjük! :-)

…ha nincs, aki segít, amikor gond van a péniszeddel, fitymáddal! ☺ » Fitymaszűkület, rövid fitymafék, fityma letapadás, fitymatágítás, LS, Lichen Sclerosus, hypospadiasis,… | Nem ciki beszélni róla! Kérdezz bátran! Hasznos tanácsok fiúknak és férfiaknak, pároknak, fiús szülőknek és MINDENKINEK!