MŰTÉT, BEAVATKOZÁS ELŐTT… (avagy jótanácsok, mire figyelj az orvoslátogatás kapcsán…)

Creative Commons Licenc

 

Már régóta megígértem a főoldalon, hogy kitérek azokra a dolgokra, amikre MINDEN AMBULÁNS BEAVATKOZÁS ELŐTT ODA KELL FIGYELNI(!). Mivel szünet van, és ilyenkorra sajna elég könnyen & gyorsan elszáll az emberek agya, így nagyon sokan könnyen & gyorsan is rohannak saját vesztükbe, így pedig nem biztos, hogy azt kapják, amit szeretnének, és ugye a helyzet VISSZACSINÁLHATATLAN!
Mások esetében pedig vannak olyanok is, akik vagy nem akarnak, vagy nem mernek mások (szüleik, testvéreik, legjobb barátaik, barátnője…stb.) segítségére támaszkodni, így igencsak időszerűvé vált eme témakör, amivel most megtisztellek benneteket! :-)

Még tavaly volt egy komment a régebbi helyemen, amelyben úgy érzem, nagyon jól megfogalmaztam számos olyan dolgot, amikre SAJNA NEM FIGYELTEK ODA, PEDIG FONTOS LENNE! Nah, ezt most kibővítettem és aktualizáltam, így hát fogadjátok nagy-nagy szeretettel, s olvassátok figyelmesen alábbi cikkemet, amelynek tartalmát egyaránt ajánlom fitymás beavatkozás ill. műtét előtt állóknak, ill. olyan szülőknek, akiknek rosszcsont fiacskája épp egy hasonló kellemetlenség előtt áll.

(!) FIGYELEM! EZ MÉG NEM A VÉGLEGES VÁLTOZAT!
A CIKK MINDEN IGYEKEZETEM ELLENÉRE MÉG MAJD TOVÁBBI FRISSÍTÉSRE SZORUL, BIZONYOS ELEMEIT ALKATEGORIZÁLNI TERVEZEM, ÍGY LINKELJÉTEK TOVÁBB a Creative Commons-terjesztési jogok figyelembevétele mellett! :-o

Creative Commons Licenc

A kérdés

FiTYma szükülettel lehet szexelni? és ha megmütenének vele az hány nap lenne kb menyi idö egy ilyen mütét és milyen fájdalmas? és ilyen kis pici pontok vannak a péniszemen mint ha pattanás lenne azokkal mit lehet kezdeni?

2013-03-18 12:41

 

Hali!˙Fi-TY-maszűkülettel (még mindig TY-vel írandó) akkor le7 szexelni, ha a szűkület mértéke nem okoz kellemetlenséget, ill. fájdalmat a tulajdonosa számára önkielégítés ill. aktus közben, ha a fityma vmennyire tud le-fel mozogni, — a szorítás, esetleg rövid fitymafék ellenére, — és nem korlátozza/zárja el a művelet hosszabb időre a fityma vérellátását. Ha a szűkületed annyira nem vészes, próbálkoz6sz konzervatívabb kezeléssel is, amely begyakorlása, alkalmazása hosszabb idő, de műtét nélkül is megold6ja a problémádat, ha helyesen csinálod. Sokan írnak itt mindenfélét, én legalább 3 fitymanyújtási technikát ismerek ill. gyakoroltatok be azoknál, akik együttműködőek, és ehhez pozitívan és türelemmel állnak hozzá! Ha úgy döntesz műttetni akarod, az 1 nap alatt simán megvan, és az ilyen műtéteknek számos módja van, amelyről alábbi topikban olvas6sz részletesebben: >> fityma.net/azt hiszem… Az hogy most maga a műtét mennyi ideig fog tartani, az sokminden függvénye, (közeg, orvos, alkalmazott technika, eszközök, előkészületek… stb.). Egy szimpla fékátvágás van úgy, hogy 10 perc alatt megvan, van úgy, hogy félóra. Egy körülmetélés az indonéz népeknél, ill. afrikansz törzseknél 2-3 perc alatt megvan, itt minálunk kórházi körülmények között minimum 20-30 perc előkészületekkel együtt, de tudok 45-60 perc hosszú beavatkozásról is..AZ ELSŐ LÉPÉSEK:
Nyilván mindenkinek idő, mire rászánja magát az első és LEGFONTOSABB lépés megtételére: ELFOGADNI A HELYZETET, HOGY BAJ VAN!Utána ORVOS (UROlógus).
Nem kell háziorvos, az átlagember kinéz magának egy urológust, majd időpontot kér hozzá, esetleg beállít rendelés közben. (Az orvos MINDEN ESETBEN KÖTELES MEGVIZSGÁLNI a rendelőjébe váró személyt annak kérésére, erről tudtommal jogszabály rendelkezik.
(Sok urológus sajna, ennek ellenére “vizsgálat” címszó alatt rá sem néz a páciensére, máris jelenti ki kapásból, hogy “körülmetélés”, miközben nem is biztos, hogy szükséges! (( :-o

HOGYAN MENJÜNK UROLÓGUSHOZ/BŐR- ÉS NEMIBETEG-GONDOZÓBA?
Mindenképpen ápoltan, de nem túlspilázva a rákészülést. Alaphigiéné betartása mindenképpen fontos, ergo ha te7jük, vegyünk előtte egy alapos zuhanyt tusfürdővel vagy fürdőt habfürdővel. (Serdülés utáni csajok/nők esetében inkább zughanyzás, a fürdő mellőzendő!) Amennyiben ez NEM le7séges, úgy az a minimum, hogy a nemi szerveket alaposan megtöröljük, tusfürdővel/intim mosakodóval megmossuk. Ha a fityma hátrahúz6atlan (pl. abszolút fitymaszűkületnél), abban az esetben ez csak a külfitymára vonatkozik, a belsőt hagyjuk békén ill. csak annyira mossuk meg, amennyire tudjuk!
HA GOMBA A GYANÚ, NE MOSSUK MEG ALUL, mert előfordul6, hogy mintavételre kell(ene), hogy sor kerüljön!

NEM KÖTELEZŐ A NEMI SZERVEK MEGBOROTVÁLÁSA,, DE BIZONYOS FOKIG AJÁNLOTT A SZEMÉREMSZŐRZETEN KURTÍTANI, mert ha vél7ően szükség lesz a fityma hátrahúzására, akkor elhi7itek, tudom mennyire kellemetlen az, ha a fityma becsípi a túlbokrosodott fanszőrzetet, serdülőkoromban még nem foglalkoztam a külső nemi szervek fazonigazításával. // Másik oldalról vixont engem, — mint vizsgálat elvégzésére felkért/megbízott személyt — speciel zavar, ha vizsgálni próbálom a fitymaszűkületet, és semmit nem látok, mert a túlbokrosodott fanszőrzet mindent kitakar, és a helyszínen kell javaslatot tennem a szeméremszőrzet némileges kurtítására. Ha vki azonban mégis előrelátó, akkor akár ollóval, akár egy haj- ill. testszőrzetvágó géppel  3-6-9-12-15 mm-ig letol6ja a fanszőrzetét vizsgálat előtt.

.

HOGY ZAJLIK MAGA A VIZSGÁLAT?
Bemész, udvariasan köszönsz, TAJ-KÁRTYÁT, ha még nem adtad le, akkor odaadod az asszisztensnőnek, majd röviden és tömören előadod az orvosnak, mi a panaszod, aki meg fog kérni arra, hogy told le bokáig a nadrágod, és feküdj fel a vizsgálóasztalra. Ezután az orvos megnézi először a problémás testrészt, esetleg  körbetapintja, megtapogatja. Ha szükségesnek látja vagy csak pusztán alapos, ultrahanggal is megvizsgál6ja a veséidet, heréidet, ágyéki sérvkapukat. A fityma esetében a pénisz petyhüdt állapotban vagy meg fog kérni, hogy húzzad hátra a fitymád, vagy ő fogja neked hátrahúzni, húzogatni. Amennyiben fitymaszűkületed van, ill.100%-ig  heteroszexuális a szexuális érdeklődésed, esetleg ódszkodsz a vizsgálatoktól, még rosszabb esetben félsz is az orvostól/a vizsgálatoktól, úgy számodra a vizsgálat nagy vszséggel nem lesz kellemes, rosszabb esetben vagy fizikailag (szűkület hátrahúzása) vagy lelkileg (félelem, stressz, toleranciakényszer), de  fáj6 is esetleg.

Sokakat foglalkoztat a kérdés, hogy…
“– JAAJ, VAJON MEREVEN IS MEG FOGJA NÉZNI?”
“– VAJON FEL FOG-E ÁLLNI VIZSGÁLAT KÖZBEN?”
_ Nem valószínű. Ha vki fél, annál ez gyakorlatilag majdnemhogy kizár6ó. Aki vixont zavarban érzi magát, annál előfordul6, ilyenkor nem kell megijedni, mert az orvos ezt nem fogja félreérteni, így ne legyünk emiatt frusztráltak, próbáljunk a helyzethez képest le7őleg feloldódni! (Ezt mjuk nagyban segít7i az orvos empatikus képessége is.) “DE VAN BENT VALAKI MÉG RAJTAM KÍVÜL!” “DE JÁRKÁLNAK KI-BE ÁLLANDÓAN!”

_ Én különösebben nem zavartattam magam vizsgálatkor, ha volt bent vki más is, viszont van akit ez kifejezetten frusztrál. Uakkor mindenkinek joga van a diszkrécióhoz, így csak azt tudom javasolni, amit majd lejjebb a betegjogi résznél sem győzök eleget hangsúlyozni, ha vki pórul járt…

“NÉMA GYEREKNEK ANYJA SE ÉRTI A SZAVÁT! :-o
HA BAJ VAN, VAGY VALAMI NEM TETSZIK, ZAVAR,… SZÓLJ AZ ORVOSNAK, HOGY BIZTOSÍTSA A DISZKRÉT FELTÉTELEKET!

Amennyiben ennek kérésedre sem tesz eleget az jogsértésnek minősül, ebben az esetben aterületileg illetékes betegjogi képviselőnél TEGYÉL PANASZT!”
>> http://www.obdk.hu/kepviselok1.html

Vizsgálat után megbeszélés, egyeztetés esetleges beavatkozás szükségessége esetén a műtét időptjáról, és módjáról. 18 év alattiak esetében beavatkozásra KIZÁRÓLAG a gyermek SZÜLŐJE/GYÁMJA ÍR6JA ALÁ A BELE1EZŐ NYILATKOZATOT, mivel ő felel még a saját/rá bízott gyermekért. 18 év felett már mindenki maga rendelkezik a SAJÁT jövőjéről SAJÁT FELELŐSSÉGe alapján!

AZONBAN VIGYÁZAT!!!
AZONNAL, GONDOLKODÁSI IDŐ (Min. 10-14 nap!), ÁTBESZÉLÉS NÉLKÜLI, ISMERETLENÜL VÉGZETT BEAVATKOZÁSBA SEMMI ESETRE SE MENJÜNK BELE ill. ENGEDJÜK KITENNI GYERMEKÜNKET!!!

MAMMUTHIBA KISGYERMEKES SZÜLŐK ESETÉBEN!!! >>>
Háziorvos, gyermekorvos, gyermekurológus megkér, hogy pár percre fogja le, tartsa erősen, szorítsa le a kisfiút a vizsgálóasztalra, mert meg akar nézni valamit a kukiján. Szülő gyanútlanul megteszi, az orvos pedig előzetes érzéstelenítés NÉLKÜL hirtelen vagy durván, gombos szondával vagy anélkül, akár azután, hogy párszor csak megcsavargatja, morzsolgatja a fitymabőrt  feltépi, felszakítja, hátrarántja a makkra letapadt, onnan addig nagy vszséggel fel nem jött, hátra nem húz6ó azt, a gyerek meg ordít, sikít, sír, bőg, bömböl, tombol, rúg-kapálózik, rosszabb esetben bepisil vagy maga alá rottyant FÁJDALMÁBAN, no meg FÉLELMÉBEN, aztán az anyának utána meg vérzik a szíve, örök életére szóló lelkiismeret-furdalás így látni saját gyermekét, miközben “ő csak jót akart”! Ha emiatt lesz a kiskölyöknek fitymaszűkülete, netán emiatt kell őt TKM-elni, AZ ANYA AZUTÁN HOGY NÉZ TÜKÖRBE???

ÉS A GYEREK NEM FELEJT!!! :-o
Ő IS KELL AHHOZ, HOGY AZ Ő TESTÉVEL BABRÁL6SANAK VMIT!

>>>>>
Kedves Szülők!

Bár iménti írásnemem kissé előítéletesnek tűn7 jelen esetben, kérem, nézzék ezt most el nekem, mert nagyon sok sztorit hallottam ill. vizsgáltam meg, mind a gyermek, mind a szülő szemszögéből, és az esetek túlnyomó többsége VÉRLÁZÍTÓ! :-o   Amit az imént leírtam, azt nem én találtam ki sajna, a gyerekek közül volt, aki ezután az eset után TÖBB, MINT 10 ÉVIG NEM MERT HOZZÁNYÚLNI A SAJÁT FITYMÁJÁHOZ, mert bennemaradt a szálka, és FÉLT, HOGY FÁJNI FOG HÁTRAHÚZNI, MINT ANNO, AMIKOR ERŐSZAKKAL HÁTRAHÚZTÁK AZT NEKI!!! :-o
(Ennél az anno 19 éves fiúnál én voltam az ELSŐ, aki ezután a kb. 7-8 éves korában megélt súlyosan pszichés trauma után hátrahúz6ta az ő fitymáját, és bebizonyít6tam neki, hogy nem is fáj azt hátrahúzni!)

Kérem Önöket T. Szülők, ha orvoshoz viszik 0-3-5-7-8-11-12-15 éves fiúcsemetéjüket, és az orvos a kukacát is vizsgálja, és Önöknek az a benyomása, hogy a doki “készül” vmire, BÁTRAN LÉPJENEK KÖZBE, ÉS ÁLLÍTSÁK LE, MERT EZ IS NEMI ERŐSZAK!!!
KÉRDEZZENEK RÁ, MIRE KÉSZÜL, HA JÓT AKARNAK MAGUKNAK MEG GYERMEKÜKNEK!
Ne kockáztassák, hogy gyermekük a trauma 6ására a nem megfelelő előkommunikáció következtében megvonja Önöktől bizalmát, és többé nem engedi hozzányúlni Önöket a fütyijéhez, mert a gyerek bizalmatlansága nemcsak ebben fog nagy vszséggel megmutatkozni, hanem abban is, hogyha baj van, nem/nem azonnal mert majd más esetben sem szólni Önöknek! :-o )) 
<<<<<

.

ELŐKÉSZÜLETEK:
> Laborvizsgálatok elvégzése, (“rutin” = vérkép, vizelet)
> Aludd ki magad előtte!
> Reggel már NE EGYÉL SEMMIT, folyadékot is csak mértékkel!
> Kórházba érkezés, adminisztráció,
> Bele1ező nyilatkozat
(OLVASD EL ALAPOSAN, FIGYELJ A BEAVATKOZÁS LATIN SZAKKIFEJEZÉSÉRE! HA VMI GYANÚS/NEM VILÁGOS, KÉRDEZZ RÁ! HA DOKI KÖDÖSÍT, FÉLREBESZÉL, NEM VÁLASZOL, NE ÍRD ALÁ, ÉS MONDD LE AZ EGÉSZET, AKÁRMENNYIRE IS SZERETNÉL MÁR TÚLESNI AZ EGÉSZEN!)
> Kapsz egy szobát, benne egy ágyat, ha nem adnak, HIBA! KÖTELESSÉGÜK BIZTOSÍTANI! NINCS JOGUK KIÜLTETNI A FOLYOSÓRA! HA MÉGIS MEGTESZIK, BESZÉLJ AZ ORVOSSAL vagy MONDD LE AZ EGÉSZET, ÉS TÁVOZZ!
> Orvosi vizit, szóbeli tájékoztatás
> Később nővérke ha csak szurizzák a fütyit, s nem altatnak, hozza a bódító tablettát, amitől kb. 30-60 perc alatt elálmosodsz.
> Hozzák a kocsit, neked le kell vetkőznöd anyaszült meztelenre, fel kell feküdnöd a kocsira, a betegszállító gondosan betakar melegítő orvosi drapériába, hogy ne fázz meg. SEMMIT NEM VI7SZ MAGADDAL! Éppen ezért legyen melletted vki, aki vigyáz a cuccaidra, értékeidre, vagy használd az ágyad melletti széfet, esetleg kérd meg a nővéreket, h. őrizzék meg, ekkor ők leltárt vesznek fel a megőrzendő tárgyakról!
> Indulás a műtőbe, ahol leborotválnak, ha te azt még nem tetted meg otthon.
> A műtőben átszállsz a fekvőhelyes tolókocsiról a műtőasztalra, ahol egy nehezített hevederrel leszíjazzák lábaidat, ill. a bal kezedet, a jobbat pedig a tested bellé a műtőlepedőbe csavarják, amelynek végére ráfektetnek.
> Izolálás: “A színdarab függöny nélkül nem az igazi”, magyarul, eltakarják a látványt a mellkasod-hasad magasságában, hogy ne láss semmit a műtétből.
> Terület lefertőtlenítése: Betadine-nal, esetleg enyhén csípős folyadékkal körbespriccelik a farkadat ill. annak környékét, majd ezt jó alaposan elkenik az altesteden a műtét végzési területén, ill. a farkadon, rajtad hagyják pár percig, majd letörlik.
(Akaratlan merevedés előfordul6!)

ÉRZÉSTELENÍTÉS:
Fejlettségtől ill. rizikófaktoroktól, és nem utolsósorban igénytől függően 15-18 évig ALTATÁS, 15-18. éves kortól érzéstelenítő szuri a fütyi tövébe ill. a makkba a fitymafék mellé/köré. Ált. a jellemzően még serdülés előtt állókat altatják, olyan 14-15 éves kortól már inkább a lokális (helyi) érzéstelenítést preferálják az orvosok, amikoris a fütyibe ill. aköré adnak 1-2 injekciót 4-6-8-10 helyre, majd várják, míg a zsibbasztó 4-5 perc alatt kifejti hatását. Ekkor a műtét egésze alatt NEM ÉRZEL SEMMIT, csak utána majd, ha annak hatása 1-2 óra után kimegy. Előfordul6, hogy a kórházban úgy látják szükségesnek, hogy jobb, ha bebódítanak egy kicsit a beavatkozáshoz, már csak a fájdalom- és kellemetlen élmény csillapítása miatt is, ilyenkor a műtét előtt úgy mintegy félórával kapsz egy tabletta nyugtatót, bódító- vagy altatószert* (pl. Dormicum-ot), és csak utána tolnak be, ha már bágyadtabbnak érzed magad. Ez átmenetileg a emlékezetkiesést okoz6 a műtőben töltött időről, mivel maga a szer a központi idegrendszerre hat.
OFF: >>>>>
* (Megjegyzés: Központi idegrendszerre ható, szedáló 6ású gyógyszer. Ha beveszed utána vagy xarul, vagy sehogy nem érzed magad, nyomott hangulatú, gyenge, bágyadt, tompa, kába, álmos, dekoncentrált lexel. Egyes esetekben el is alszol vagy úgy érzed magad, mintha csak belassult/megállt volna az idő. Fájdalmat érez7sz ettől még, ha fellép, de nem olyan erősen.)
(A Dormicum-on kívül hasonlóan ható szer pl. a Haloperidol. MINDEGYIK GYÓGYSZER SZIGORÚAN (VK!)-S, KIZÁRÓLAG ORVOSI RENDELVÉNYRE! UTÁNA A JÁRMŰVEZETÉS SZIGORÚAN TILOS!!!!! :-o )

<<<<< :ON

MŰTÉSI MÓDOK:
Manapság már számos módja van annak, hogy elvégezzenek egy RKM/TKM-et. (Részleges/Teljes KörülMetélést) Itthon a kórházakban a leggyakoribb műtési mód metéléseknél ill. fékátvágásoknál a szikés, az elektrokauteres, és a lézeres. A szikésnél és az elektrokauteresnél varrni KELL műtét után a fitymába, ugyanis ha nem teszik meg, felreped a seb és kinyílik, erről már több, elsősorban magyar kórházban végzett beavatkozás kapcsán nyitottak itt kérdést, de >>privizők is számoltak már be ilyesmiről. Sokan a lézert is összekeverték az elektrokauterrel, pedig a kettő nem ugyanaz! (A lézer forraszt, nem hagy sebet maga után, emiatt nem is feltétlenül kell utána a bőrszéleket összevarrni, ettől még a legtöbb helyen a biztonság kedvéért mégis behelyeznek néhány felszívódó fonalas varratot. Az elektrokauter viszont sebet hagy maga után, azt pedig össze kell varrni, igaz, ezt mjuk sok helyen nem ill. nem minden esetben teszik meg a visszajelzések szerint.) Utána — értelemszerűen — kímélned kell magad.

==~=~=~=~=~=~=~=~=~==
!!! FONTOS!

MŰTÉT ELŐTT a saját biztonságod érdekében KÉSZÍTS FÉNYKÉPEKET ARRÓL, HOGY HOGY NÉZETT KI A PÉNISZED , MIELŐTT HOZZÁNYÚLTAK VOLNA, mert utána már elég nehézkes lesz bármit is bizonyítani, hogy milyen volt eredetileg, ha a műtét során elcsesznek valamit!!! (Erre érdekes mód soha és SENKI nem gondol, hiába futnak a tévében a reklámok, meg a fogyivalóságsók benne az ELŐTTE/UTÁNA fényképekkel, HOLOTT ALAPDOLOG(nak kéne lennie), HOGY MIELŐTT AKÁRMIFÉLE AMBULÁNS BEAVATKOZÁS TÖRTÉNIK A TESTEDEN (a péniszeden), LEFOTÓZOD, HOGY LEGYEN VISZONYÍTÁSI ALAPOD ARRÓL, MILYEN VOLT ELŐTTE!? )((:-O

Minden pénisz, minden elváltozás, fitymafék, fitymaszűkület más és más. Te is idejöttél erre az oldalra, feltételezem azért is, hogy mások példájából meríts erőt, szerezz jótanácsot, hogy jóljárhass. Te ezt elvárnád. Ugye?
Elhiszed, hogy az utánadjövők is ezt várják? Hogy segítsenek nekik?
A te eseted is le7 egy segítő példa nekik, akárcsak mindenki másé. Éppen e
zért gondolj bele abba, hogy amennyiben te támogatod fotóiddal, tapasztalataiddal az oldalt, így valamit te is visszaad6sz abból, amit kaptál itt tőlünk ahhoz, hogy megoldd a saját jövődet!

Ha fotózol, a péniszedről…
> petyhüdt,
> félmerev ill.
> merev
… állapotú, jó minőségű (éles, és nem kisütött) fotókat javaslok elkészíteni (MAGADNAK),
>> alaphelyzetben (makkra felhúzott helyzetben),

>> hátrahúzott ill.
>> hátrafeszített helyzetben, MINDEN OLDALRÓL.

(A tapasztalat szerint EZEK A SZEMPONTOK FONTOSAK, ÉS NAGYON SOKAN MEGFELEDKEZNEK RÓLUK, PEDIG EZ A SAJÁT ÉRDEKÜKET SZOLGÁLNÁ!!! <<:-o )
Ha ugyanis bármi balul sül ki, garanciát az orvosod NEM FOG VÁLLALNI A MUNKÁJÁRA, HIÁBA AKARNÁD TE AZ BEHAJTANI RAJTA! (lásd,… Debrecen, Klinikák, 2010. aug.+szept., 1 orvos — dr. Berczi Csaba, két balhés eset)

Ilyenkor segít7 a jogaidat érvényesíteni az alábbi honlapon is regisztrált betegjogi képviselő:
>> http://www.obdk.hu/kepviselok1.html

KT Figyelem! (Egyéb veszély) _kék _50x44HA BAJ VAN, PÓRUL JÁRTÁL NE SZÉGYELLJ SEGÍTSÉGET KÉRNI! JOGOD VAN HOZZÁ, NE ZÁRKÓZZ MAGADBA! ((:-o
MÁSSAL UGYANÚGY MEGTÖRTÉNHET, ÉS MEG IS FOG TÖRTÉNNI AZ, AMIRŐL AZT HITTED, VELED NEM FOG, DE MÉGIS MEGTÖRTÉNT! HA CSAK HALLGATSZ EZEKET A MÁSOKNAK ÁRTÓ ORVOSOKAT VÉDED! :-o

Él a mondás, miszerint vétkesek közt cinkos, aki néma! :-o

Mind a kórházigazgatásnak, mind a Magyar Orvosi Kamarának FONTOS VISSZAJELZÉS az,  ha egy orvos rosszul dolgozik, erőszakos, visszaél a hatalmával, de a tudásával is. Ha senki nem veszi a bátorságot arra, HOGY JELEZZE, ha egy orvos xart kavar, akkor nem is fog történni semmi változás, az imént említett beavatkozásra jogosult szervek pedig azt hiszik, minden rendben van, holott NINCS SEMMI SE RENDBEN! De mivel az illető hallgat, szégyelli magát (amit vhol nagyon megértek, de kitöröl7i vele a s*ggét — már elnézést ), így nem is fog soha semmi se történni, hisz mindig csak a másiktól, akár a Mikulástól várjuk a csodát, aztán meg csodálkozunk, hogy semmi változás nem történik a magyar egészségügyben, mikor MI MAGUNK TUDUNK CSAK VÁLTOZÁST KEZDEMÉNYEZNI!

==~=~=~=~=~=~=~=~=~==
Műtét előtti estén csapd ki mindenképp a gyíkot (rejszold ki magad jól), mert utána szenvedés lesz hozzáérni is, ill. most egy 20 nap elvonási időszak következik, és nem volna szerencsés közben a merevedés! Ha te7ed, ilyenkor borotváld körbe a péniszedet, és annak környékét (vagy legalábbis hajnyíróval nyírd körben 0-s géppel), mert a műtét előtt úgyis leborotválják. (Vagy ha azt szeretnéd, hogy két cuki nővérke, esetleg egy műtőscsávó borotváljon körbe, akkor csak nyugodtan hagyd meg a szőrzetedet,… X-D )
Műtét megkezdése előtt közvetlenül menj el csövelni a vécére és pisild ki magad rendesen, és mosd meg a brét is! Műtét előtt már ne igyál — ha altatnak 4 órával, de akkor éhgyomorral kell érkezned is, ha injekcióznak, akkor fél-1órával!!!

˙
*** ** ***

A műtét után 10-14 nappal kiesnek a varratok. Ha vmelyik mégsem esik ki, akkor menj vissza a kórházba a műtőorvosodhoz, és kiszedi! !!! HA AZ ORVOS ÚGY BÁNIK VELED ill. ÚGY VESZI KI A VARRATOKAT IS, HOGY DURVA, ÉS NAGY FÁJDALMAT OKOZ VELE, első körben kérj érzéstelenítést! (Lidocain spray) Ha erre nem hajlandó, AKKOR AZ ESKÜJÉT SZEGI MEG, TEHÁT NEM VAGY KÖTELES ELVISELNI AZT, AMIT CSINÁL!
Ebben az esetben AZON NYOMBAN ÁLLJ FEL, ÉS KÉRJ SEGÍTSÉGET!!! (* osztályvezető főorvos,) (* kórházigazgató,) (* betegjogi képviselő…)
Majd más kiveszi a varratokat! Van még orvos, ne sajnáld azt az egyet, aki baxik rád, és a fájdalmaidra! Ő se sajnál téged!

>> ¤¤¤ >> ¤¤¤ >>
!!! A TE TESTED, A TE TEMPLOMOD! NEKED KELL VIGYÁZNOD RÁ, A TE FELELŐSSÉGED, HOGY KIT ENGEDSZ HOZZÁNYÚLNI!
TISZTELD A TEMPLOMODAT, DE MÁS TEMPLOMÁT IS! ÉRD EL, HOGY AZT MÁS IS TISZTELJE! :-o
<< ¤¤¤ << ¤¤¤ <<

˙

A varratok kiesése után még várj egy fél hetet, csak utána önkielégíts először, mert ha a seb emiatt felreped, akkor te egy ostoba marha vótá, hogy nem türtőztetted magadat! (Műtét után kb. 16-20 nap, de inkább 20, mint 16!) Ha időközben úgy érzed túl kanos vagy Az első szex az akármilyen műtéti beavatkozás után 5-6 héttel (1,5) biztonságos, viszont anális szexre ilyenkor még ne használd a brét, csak próbálkozz használni azt (vaginálisan)!
//FERTŐZÉSVESZÉLY!!!/
Anális szex a műtét után min. 3 hónappal engedélyezett.

***** °°° ***** °°° *****
“ilyen kis pici pontok vannak a péniszemen mint ha pattanás lenne azokkal mit lehet kezdeni?” _ Ha azok a kis pici pontok a péniszed külső bőrén vannak, ill. a herezacskón, pl. ezek… >> https://www.google.hu/search?hl=hu&gs_rn=6&gs_ri=psy-ab&tok=.. …akkor SEMMI TEENDŐ NINCS VELÜK, MERT TELJESEN ÁRTALMATLANOK! :-) A Fordyce-pöttyök szőrtüsző- és faggyúmirigyek, melyek a serdülőkortól kezdődően egyre nagyobb számban jelentkezhetnek. Majdnem mindenkinél (mindkét nemnél) megtalál6óak, nemcsak a nemi szerveken fordul6nak elő ilyenek, hanem pl. az ajkakon, a mellbimbókon…stb. is. Ha vkit esztétikailag nagyon zavar, lézeres műtéttel sikeresen leszed7őek.

~~-~-~-~-~-~-~-~-~-~~

Remélem sikerült minden kérdésedre kielégítően válaszolnom. :-D Bármi kérdés felmerülne, esetleg úgy érzed tanácsra, segítségre, támogatásra lenne szükséged, írj bátran, bizalommal, akár itt, akár >>priviben, és ne félj! Ha tudok, és ha partner vagy benne, segítek. :-)

Fel a fejjel! ;-D
Üdv: EE

# 6/7 2013-03-18 16:42
 Átdolgozva:     2014. 12.18.
Oldal frissítve: 2014. 12. 25., 6:54

 

___________________________________________________________________
A FITYMA.NET weboldal teljes egészében a
Creative Commons Nevezd meg! – Ne add el! – Ne változtasd! 4.0 Nemzetközi Licensze alatt áll.

Mielőtt kimásolnál, beszúrnál, felhasználnál bármit is az oldal tartalmából, tájékozódj, mit tartalmaz ez, mert ellenkező esetben a felhasználás jogát megvonhatjuk tőled, és a helytől, ahová beszúrod! Megértésedet köszönjük!

Creative Commons Licenc

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

…ha nincs, aki segít, amikor gond van a péniszeddel, fitymáddal! ☺ » Fitymaszűkület, rövid fitymafék, fityma letapadás, fitymatágítás, LS, Lichen Sclerosus, hypospadiasis,… | Nem ciki beszélni róla! Kérdezz bátran! Hasznos tanácsok fiúknak és férfiaknak, pároknak, fiús szülőknek és MINDENKINEK!